НАИМЕНОВАНИЕ ОБЕКТ: ДОМ СТОЯНОВИ
АРХИТЕКТ: ВЛАДИМИР ГЕОРГИЕВ
РЗП: 336 кв.м


Къщата е проектирана в модерен стил, със съвременни, модерни материали.  Жилищните помещения са ориентирани във възможно най-добрите посоки на ослънчаване – юг, изток и запад, за постигане на добра енергоефективност и комфорт на обитаване.

Входът на сградата е разположен от изток, подчертан с дълбока, извита козирка и наклонени колони.  Етаж първи е представен от: антре, дневна с трапезария, кухня, една спалня, баня с тоалетна, тоалетна, мокро помещение, склад, гараж и две веранди.  Дневната, трапезарията и кухнята са пространствено свързани с южно и западно изложение като от дневната се излиза на обширна западна веранда с барбекю.

Предвидената спалня на това ниво е с южно изложение и разполага със самостоятелен кухненски бокс и баня с тоалетна.  От спалнята се излиза на втора веранда с южно изложение. До вторият етаж се стига посредством двураменна стълба от антрето.

Тук са разположени кабинет, две спални, две бани с тоалетни, два дрешника и тераса.  Една от спалните е с южно изложение и разполага със собствена баня с тоалетна и дрешник.

Free WordPress Themes, Free Android Games