НАИМЕНОВАНИЕ ОБЕКТ: ДОМ ХЛЕБАРОВИ
АРХИТЕКТ: ВЛАДИМИР ГЕОРГИЕВ
РЗП: 190 кв.м


Къщата е проектирана с естествени природни материали.  Жилищните помещения са ориентирани във възможно най-добрите посоки на ослънчаване – юг, изток и запад, за постигане на добра енергоефективност и комфорт на обитаване.

Формата на къщата е съобразена максимално с разчупеният терен и изискванията на инвеститора, за максимално добро функционално и архитектурно решение, съобразено с българските стандарти и желания на клиента.

Входът на къщата е разположен от запад. На първо ниво на кота +0,00 се намират: обширна дневна с трапезария с южно изложение, както и кухня отделена посредством тухлен зид и кухненски шкаф с мивка, сформирайки едно функционално обемно-пространствено решение за ситуацията, която предлага въпросният проект.

В северната част са разположени – спалня, баня, мокро помещение и тоалетна, като санитарните помещения са със западно изложение, съчетани със стълбата водещо към горното ниво.

На второ ниво на кота +3,30 са разположени две спални с отделна баня  и обща тераса и килер към по-голямата такава, както и кабинет разположен в северният ъгъл на къщата с изглед към двора.

Free WordPress Themes, Free Android Games